Aikamme trendit!

Juuri suuri media on kuuluttanut Suomen kansan onnellisemmaksi maan kansaksi. Se on varsin hyvää kuultavaa meille suomalaisille.
Ehkä kuitenkin alkaa sisällä kytee pientä epävarmuutta uskoa tuota asiaa varsin todennäköisesti ja selkeästi. Löytyyhän täältä paljon huonoja asioita ja epäkohtia monilta sektoreilta.
Ihmisten sosiaalinen elämäntilanne on hyvin kirjavaa ja ongelmia riittää. Maailma etenee kovaa vauhtia teknologian ja tieteen kehityksessä. Emme tahdo perässä pysyä. On opiskeltava ja käytävä kouluja koko nuoruus. Osaamista ja taitoja kilpailutetaan. Voi sanoa: Tämä aika ei ole tavallisten tallaajien kulta-aikaa. Jotka eivät ole opiskelleet nuoruudessa, jäävät heikoille yhteiskunnan rattaissa.
Kielitaitoa kysytään tässä ajassa, joka on välttämätöntä. Emme ole vain Suomi vaan olemme sitoutuneet Euroopan markkinoihin.
Kansainvälistyminen on elämän haaste ja trendi.
Mediassa ja ajan hengessä on paljon vihastuttavaa. Tuutin täydeltä pauhataan ja tongitaan kaikenlaisia typeriä asioita. Ihmisten yksityisyyskin joutuu koetukselle. Pienet asiat kärjistyvät suuriksi. Julkisuus lonkeroi kaikkialle. Sanan ja kielen käyttö on laskenut moraalittomaksi. Kirosanoja ja rivo puhuminen näkyy kaikkialla, niin mediassa, kuin arjessakin.
TV-mainokset ja ohjelmat eivät kestä kaikkien katsojien tunteita ja moraalia. Räävitään kaikkia asioita törkeästi ja kaikki pitää näyttää ja kaikesta pitää puhua. Niin ällöttävää törkeilyä. Miksi kaikki pitää huutaa ääneen mediassa kotien elämään. Kyllä luudalla olisi töitä.
Julkisuuspukeutuminenkin on silmiinpistävän moraalitonta. Milloin paljastetaan mitäkin kohtaa vähällä pukeutumisella. Täysin mautonta ja ala-arvoista esiintymistä. Hypitään ja kiljutaan, kuin mieltä vailla.
Valtiovaltakaan ei saa asioita järjestykseen. Siellä vasta sotkunen soppa onkin. Asiat saa outoja käänteitä ja syytöksiä riittää. Oikeutta haetaan ja mikään ei valmistu hyvin. Moraalinvartijat ovat lomilla.
Ei maailmasta parempaa. Ihmetellään-katsellaan mitä katsellaan ja laitetaan korvatulpat, jos kaikkea ei viitsi edes kuunnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että kävit lukemassa blogitekstejä. Jätäthän pienen kommentin käynnistäsi, se ilahduttaa. Kiitos.